ännu en gång, GRATTIS GÄVLE!

.. och nu pratar vi inte dressman här kära vänner! det hela handlar om att allas eran linda lindström gjort en lassie och återvänt HEM i mer eller mindre helt & rent skick! HEJJA!
jag vet att ni har saknat mig!

det här med bloggandet har ju vart lite lågprioriterat en längre tid..
till största del beror det på att jag inte har en laptop i min ägo när jag är ute och snurrar samt att jag lidit av en smärre tidsbrist när jag väl är på plats här i olsbacka hills!
istället för att sitta och löka framför match.com och hamsterpaj har jag vart ute och socialiserat med diverse kända & okända fejjor i större utsräckning än någonsin! och det är underbart!

nu när jag ändå är hemma och planerar att förblir det en längre tidepok har jag beslutat att åter uppta det här med bloggandet lite!

jag känner mig redan utbränd av allt skrivande och mina ögon är rödstrimmiga. jag säger inte att det är det, men det KAN bero på mitt något ökade konsumtion av alkohol och något reducerade intag av sömn under de senaste två veckorna.
"jag säger inte att de var du, MEN DE VAR DET!" (farbro barbro)

jaja, vi får fortsätta på det här vi påbörjade en vacker dag, dvs, imorgon! då ska jag fläka ut mitt privatliv på alla plan!


jag har haft er i mina tankar. de vet ni...  / mike skinner