NOKIA 1208

.. ær namnet på min sprillas nya mobil från 90-talet. tack linda.
jag ska aldrig mer gå på De Villes och jag ska aldrig mer vara iførd något annat æn en tunn svart kroppsstrumpa som blir varm inomhus och kall utomhus.
då ær de helt omøjligt att jag kan tappa bort nått igen. pengar får jag klara mig utan..  VILKET GIFØRSIG, inte kommer att bli några større problem vid nærmare eftertanke...
jag kollade till min stora fasa mitt konto nyss.
768kr kvar av 8500 møjliga sedan førra fredagen! KANON !!!! 
jojo.. men ja ä int bitter ..

helgen har iaf varit mycket givande. vår lægenhet ær det nya place to be och jag har inførskaffat 8 nya blåmærken samt jobbat lite på statistiken øver lost-and-found-listan. dessværre finns inga found med på den æn så længe..

flogging molly & dirty pretty things var fuckin' awesome!

jag ær lite lætt stressad øver min nuvarande livssituation med tanke på att jag sitter och sløsurfar på LEBARA (på brugata, ewrrr) så det hær med att blogga just nu kænns inte ball. kan inte koncentrera mig kæra vænner!
vi får høras nær jag & och fille fixat internet till knarkarkvarten!
 

nu ska jag føresten ivæg før att kolla på en fisk till lilla familjen.
lilla familjen består før øvrigt av mig, nicke och felicia (som fått äran att agera barn) och snart æven en fisk alltså. stimulerande!
jag tror den kommer få ett långt och lyckligt liv.

... kommer antagligen trivas .. som fisken i vattnet ..


.. LAME!

gissa min sjukdom

hej alla barn!
it's been a while..
just nu sitter jag i kvarten på falsengate och röker vid datorn i sann författar anda.
det känns rätt ballt trots en del aska i tangentbordet och lågmälda glåpord från damerna som är bebodda här i vardagsrummet.

jag kan börja med att tillägga att jag ännu en gång (4:e för att vara mer exakt) har konverterat till norrman. eller kvinna, de är inte så noga.

denna gång skiljer sig dock en aning mot de föregående med tanke på att jag lämnat min andra halva, susanne, hemma i hooden.
för att kompensera denna förlust har jag gått och blivit en gift kvinna.
att vara gift är ungifär som att cyckla, det sitter i bakhuvet. tur det, annars hade det nog detta blivit ett tämligen kort äktenskap.
så numera får jag ligga hur mycket jag vill, med den enda jag vill!
DET är bara EN av de många förmånerna man får som stadgad.

hade jag vetat om det hade jag självklart försökt skyndad på hela processen, men nu är jag där i alla fall.

jag är i vilket fall som helst kär & galen (de senare har jag förvisso alltid varit mer eller mindre) i världens finaste nicklas från de norrländska skogarna. han är lockig och pratar mysigt vilket även har medfört vissa kommunikations svårigheter från min sida då jag inte uppfattar alla sch-ljud som tillkommer lite här och var.. men jag jobbar på det!

en annan sak som också förändrats är att jag inte längre bor med alla goa-gubbar (timo, cato, daniel & henke) på oscarsgate 47 utan i en gammal hydda på birkenlunden.
innan vi flyttade in bodde 36st illegala flyktingar här under samma tak och levde loppan. man skulle kunna säga att lägenheten är lite en klass för sig för att inte segla iväg.
skulle den få några toast av mig kan jag ge den 0,25 toast av 5 bara för man får röka inne och att vi har tvättmaskin. (som dock bara fungerar om ljuset i badrummet är på, så nåde den som släcker efter sig!)

en tredje skillnad denna gång är att jag inte är här för att jobba ihjäl mig och tjäna pengar vilket alltid varit målet dessförinnan.
detta med att bara ta det lungt och ha ett socialt liv har jag tagit på mycket stort allvar.
på så stort allvar att jag helt glömt bort att jobba över huvutaget (bortsett från ett litet gästspel på postens godssentral) och endast ägnat mig åt att förlusta mig med gott umgänge och galna upptåg.

dessa utsvävningar har dock resulterat i att alla mina besparingar jag slitit ihop under de senaste två åren nu ligger nere på en kritisk låg nivå och jag längre inte har råd att leva efter den livsstandard jag är van vid.

well well, en liten update barrrra för er som inte hade koll! men nu vet ni, era jävlar (tobbe)
imorgon ska jag iaf börja på ett nytt jobb med nya möjligheter. de nya möjligheterna är vid namn, OSLO KOMMUN och det arbetar ingen under 30 bast där så jag tror jag kommer trivas som fisken i vattnet...

men a woman's gotta do, what a woman's gotta do så det är bara att gilla läget!

imorgon flyttar även jag & min nya flickvän (förlåt susanne) felicia in i våran nya lya som för övrigt INTE är mögelskadad från grunden och tydligen fri från både tvestjärtar och bananflugor. det ska bli heavy!

jag, nicke och felicia har vart där och skruvat lite ikväll.
vid närmare eftertanke var det nog mest nicke som skruvade medan vi damer trixade lite med lampan och ett bord samt drack kaffe och lyssnade på danzig. 



tjejer och killar där hemma och i resten av vår stora vida värld. NI ÄR BÄST.
jag får lite ont i magen när jag inte kan ringa och snacka skit med er som vanligt.
vi ses på juldagen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UHN TISS UHN TISS UHN TISS! (puss)


till er andra gamla hundar, vi hörs! ..  jag vet att ni saknar mig.
återkommer inom kort.

hey ho